Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

28-10-07

Foto's Halloween Walibi 2007

bdd017c59bf002982a15c4a91271d232.jpgJe kan nu een vijftigtal foto's van ons bezoekje aan Walibi bekijken. Ga naar de fotoalbums rechts op deze pagina. Het Walibi album is meteen ook het 10e album op deze site.

20:38 Gepost in Pretparken | Permalink | Commentaren (0)

Halloween in Walibi

3eca1e46cc03eb8122e1f130e70b9389.jpgGisteren brachten Brenda en ik samen met Glenn, Natasja, Jan, Brigitte, Nele en Lens een bezoekje aan Walibi. Speciaal voor Halloween waren er enkele tijdelijke "Horror" atracties, die de bezoekers de stuipen op het lijf moesten jagen. Het park was ook geheel in het thema van Halloween aangekleed. Bovendien zijn er deze dagen ook 5 "Nocturnes" waarbij het park openblijft tot 22u. Ook de prijzen zijn in deze herfstperiode aangepast. Zo betaalden we slechts 26 euro voor een B-dagtrip.

Na een treinrit van ongeveer twee uur (het had normaal anderhalf uur moeten zijn) arriveerden we rond half 11 aan de inkom het park. Toen al bleek duidelijk dat de Halloweenacties van Walibi vele bezoekers lokken. We begonnen onze tour van Walibi aan de nieuwe atractie, de Vertigo. Nieuw betekende in dit geval ook lang aanschuiven want iedereen wou ze blijkbaar uitproberen. Buiten de grote hoogte waarop deze attractie zich bevindt vond ik er niet zoveel aan. Geef mij dan maar de Weerwolf, de Vampire en de Cobra. Veruit mijn favoriete attracties in Walibi. Na een bezoekje aan deze lieten we ons onderdompelen in Horror Fest, één van de tijdelijke attracties. Vooral onze dames lieten zich de stuipen op het lijf jagen. Hoewel we er ook moeten bijvertellen dat Jan ook bijna is tegen het plafond sprong ;). Na ons bezoek aan Hotel Fant'om, het huis dat zo ronddraait en de attractie van Toetanchamon begon het stillaan te schemeren. Een pretpark in het donker bezoeken geeft een speciale sfeer. In Lucky Luke City was het echt gezellig. Hier bezochten we nog de mooi ingerichte Twilight zone II, de Calamity Mine (niet op de schrijfwijze letten) en enkele kleinere attracties.

Rond half 9 was het tijd geworden om onze laatste treinverbinding te halen en rond half 11 arriveerden we netjes op tijd aan het station van Dendermonde. Het was een leuk, vermoeiend dagje in een toffe sfeer en met een plezante companie. Foto's volgen heel binnenkort.

11:15 Gepost in Pretparken | Permalink | Commentaren (0)

04-05-07

Bobbejaanland

Vorige week brachten ik en Brenda een bezoekje aan Bobbejaanland. Ikzelf was er nog nooit geweest. Het weer was super, er was niet veel volk. Alle ingrediënten voor een leuke dag waren aanwezig. Ook de attracties bleken heel goed mee te vallen. De speedy bob, sledge hammer, de revolution en de typhoon waren voor mij de leukste. Verder zijn we bijna in elke attractie één of twee keer geweest. Je hoefde haast nergens aan te schuiven. De meeste commentaren over Bobbejaanland zijn niet zo lovend. Te soft voor velen. Toch was ik vrij aangenaam verrast over de aanwezige attracties. Een aanrader!

20:00 Gepost in Pretparken | Permalink | Commentaren (0)