Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

19-02-09

Dance Into The Nineties part 9

Download Dance Into The Nineties part 9 op deze link

tracklist:

Milk Inc – Oceans
2 Fabiola – Freak Out
Astroline – Feel the fire
Pat Krimson – Paranoid in Moscow
Virtual Zone - Heaven
Scoop – Drop It
Natural Born Deejays – A good day
Niels Van Gogh – Pulvertum (DJ Tomcraft remix)
Age of Love – Age of Love
Monotone ft LA Work – Monotone
Paul Van Dyk – For an angel
Dave Kane – Zero Plus (DJ Wout remix)
De Bos – On The Run
Three’n’one – Reflect
Tokyo Getto Pussy – Everybody on the floor
Kosmonova - Celebrate
BBE – Desire
Zombie Nation – Kernkraft 400
Underworld – Born Slippy
Green Velvet - Flash
Push – Universal Nation (original full length)
Virtual Zone – Virtual Zone

21:49 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0)

24-12-08

Ambidance part 1 - download

Download mijn eerste Ambidance mix op onderstaande link. Het werd een 40 minuten durende selectie van recente (ambi)dance hits. De mix zelf werd opgenomen met Virtual DJ op de trein van Antwerpen Berchem tot Gent Sint Pieters ;)

Download


Ook nog beschikbaar:

Dance Into The Nineties part 3

00:19 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ambidance, mp3, download, dance

31-07-08

Dance Into The Nineties part 4

Nog een nineties mix. Tracklist bij lees meer.

Download

17:30 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0)

26-07-08

DJ Cresto - Dance Into the nineties part III

Eindelijk heb ik Virtual DJ terug aan de praat gekregen. Tijd dus om nog wat te klooien met de DJ Software. Het eerste resultaat hiervan is een nieuwe mix met enkel nineties hits. De tracklist vind je bij lees meer. De download vind je op onderstaande link:

download 

Lees meer...

18:55 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0)

29-05-08

Waarom Katy Satyn naar het Eurovisiesongfestival moest

Winnen zullen we Eurovisiesongfestival niet. Maar we kunnen op zijn minst een goeie inzending sturen. Bekijk hieronder het clipje van Katy Satyn en vergelijk het met de Oekraïnse en Griekse inzending die dit jaar 2e en 3e werden en je weet genoeg. Conclusie: Een dansbaar popnummer met etnische invloeden scoort altijd!

 20:40 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0)

25-05-08

Rusland wint Eurovisiesongfestival 2008

In Belgrado heeft Rusland het 54e eurovisiesongfestival gewonnen. Believing zong de populaire Russische zanger Dima Bilan. En of het geholpen heeft. Na zijn 2e plek 2 jaar geleden deed Dima nu nog net iets beter. Zijn lied mocht er best zijn al mag Dima nog wat aan de uitspraak van zijn Engels werken. Hieronder kan je de top 3 nog eens herbekijken alsook mijn persoonlijke favoriet Bosnië!

 02:08 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0)

06-05-08

Dance Into The Nineties mixen

Komende zaterdag organiseren we met Badmintonclub Oudegem onze eerste Dance Into The Nineties party. Zelf ben ik éen van de DJ's. Als opwarmertje maakte ik twee mixen met het programma Virtual DJ.

Dance Into the Nineties Part 1 (dance & club music) - Download

Dance Into the Nineties Part 2 (eurodance) - Download

Bekijk de tracklijst bij lees meer

 

 

Lees meer...

01:10 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0)

31-01-08

Eurosong 2008

Op 12 mei wordt in Servië het 52e eurosongfestival georganiseerd. Afgelopen weekend begon de Vlaamse zoektocht naar de perfecte kandidaat. Waarom nog een kandidaat zoeken zou je denken? De Belgen, zeker de Vlamingen, halen bijna nooit een goed resultaat en geraken nu zelfs niet meer door de halve finales. De voorrondes van Eurosong zijn echter een kijkcijferkanon voor de VRT en zullen daarom niet gauw verdwijnen. Bovendien zorgen de resultaten telkens voor veel stof tot discussie.

Toevallig was ik op zondagavond van de eerste voorrondes thuis. De kwaliteit van de nummers leek mij over het algemeen vrij goed. De winnaar van de voorronde Katy Satyn had een catchy nummer met vooral een goed refrein. De tweelingen van Raeven waarvan er één acteert in Thuis leverden een vrij braaf teeny pop rock nummer af met zowaar een boodschap! Dat Brahim een artiest is en een publiek kan bespelen weten we al langer. In dit nummer zingt hij zelfs vrij goed. Maar ondanks de vele lofbetuigingen past het nummer eerder op de achtergrond van een lounge bar of bij een goed glas wijn en een lekkere maaltijd. De vierde in de rij was de onbekende Eva Darche. Haar nummer was verre van slecht maar begon soms te vervelen. Bovendien zag je dat ze niet heel ervaren was. De vijfde en laatste act was veruit de beste van de avond. Femme fatale aka de oerdomme achterlijke Betty had ongetwijfeld de beste schrijvers aan haar kant. Haar nummer "Decadence" was hip, modern, catchy en bleef direct in je hoofd hangen. Ook de act was gewaagd en mocht er zeker zijn. Jammer dat Betty nu eenmaal niet kan zingen. Dus dumpen die Betty een andere wulpse maar goede zangeres dit nummer laten zingen en naar Servië sturen!.

Wie er zondag niet genoeg van kreeg kan de nummers nog eens bekijken bij lees meer...

Lees meer...

20:10 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0)