Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

26-01-09

Aarzelende seizoensstart in 3e liga

Met 2 weken vertraging mocht Oudegem 1H zijn seizoen aftrappen in 3e liga A. In Oostende dan nog wel, de parel van onze Belgische kust. Omdat Michaël forfait moest geven door de examenstress en ook wel een beetje omdat zijn favoriete voetbal(of iets wat er op lijkt) ploeg, FC Dender, Germinal Beerschot partij gaf. Veel heeft zin supporter niet geholpen want Dender verloor... Alweer...

Verliezen of zelfs gelijk spelen, daarvoor waren wij niet naar Oostende gereden. Michaël werd vakkundig vervangen door Cedric en Nils. Cedric verving Michaël zijn looiharde smashen in het dubbelspel, Nils de ijzeren defense in het enkelspel. Of dat had toch gemoeten.

Het bleek echter niet onze avond te worden. Na een half uurtje stond het 1-1 in de dubbels. Ikzelf (Gert) en Bart geraakten nooit in de match en verloren. Cedric en Glenn wonnen eenvoudig. Eenzelfde scenario in de volgende dubbels. Glenn en ik wonnen en Bart en Cedric verloren van het Oostendse duo. 2-2 daar hadden we niet op gerekend. We speelden zelden op niveau al moeten we er bij zeggen dat het eerste duo van Oostende helemaal niet slecht speelde.

Tijd voor de enkels dan. Ze werden allemaal gelijktijdig gespeeld. Bart en Glenn kwamen op geen enkel moment in de problemen. Ikzelf speelde in de extreem gladde en vuile sporthal mij slechtste en meest frustrerende wedstrijd in jaren en verloor. Ook Nils ergerde zich mateloos in de extreem gladde sporthal. Geloof het of niet, ik vond het erger als in Oudegem. Na verlies in de eerste set en een achterstand in de tweede kon Nils zich gelukkig herpakken. In extremis won hij de tweede set en in de derde zette hij al bij al vrij eenvoudig zijn tegenstander opzij.

Oef, vooral een zucht van opluchting bij mezelf. Het was niet mooi, niet spannend, niet leuk, niet beklijvend, maar we hebben onze eerste match van het seizoen gewonnen. De kop is er af, nu het niveau opkrikken in de volgende wedstrijden.

Detail

00:16 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.