Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

20-01-09

95 opeenvolgende competitiewedstrijden

Komend weekend starten we met 1e herenploeg van BC Oudegem aan het nieuwe badminton seizoen. Voor het 5e jaar op rij treden we aan in 3e liga. Dit jaar zullen we het moeten opnemen tegen Damme, De Valkaart, Drive, Oostende en Gentse. Damme is de belangrijkste titelkandidaat. Daarna ligt het veld volledig open. Ik hoop toch lang te kunnen strijden voor de 2e plaats of wie weet zorgen we wel voor een verrassing?

Ondertussen is dit het 9e seizoen van "Oudegem 1H" met mezelf als ploegkapitein. Van de oorspronkelijke ploegbezetting met Matthias, Jan, Cedric, Bart en mezelf blijven enkel Bart en ikzelf over. Onze ploeg bestaat net als vorig seizoen trouwens uit Glenn, Michaël, Bart en mezelf. Door de krappe basiskern zullen we ongetwijfeld enkele keren beroep moeten doen op invallers Cedric en Nils.

Een gegeven waar ik zelf redelijk trots op ben is dat ik in die 9 seizoen geen enkel wedstrijd mistte. Komende zaterdag speel ik als alles goed gaat mijn 95e opeenvolgende competitiewedstrijd in de herencompetitie.

23:00 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.