Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

24-12-08

Ambidance part 1 - download

Download mijn eerste Ambidance mix op onderstaande link. Het werd een 40 minuten durende selectie van recente (ambi)dance hits. De mix zelf werd opgenomen met Virtual DJ op de trein van Antwerpen Berchem tot Gent Sint Pieters ;)

Download


Ook nog beschikbaar:

Dance Into The Nineties part 3

00:19 Gepost in Muziek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ambidance, mp3, download, dance

Op weg naar de titel?

2008 zit er bijna op. Dat wil zeggen dat de heenronde in de pbo competitie afgelopen is. Voor mezelf en ons team verliep deze goed tot zeer goed. Met een wedstrijd meer gespeeld dan onze concurrenten liggen we virtueel een puntje voor op Drive en 2 op 4Ghent.

In de heenronde konden vooral Bart, Glenn (als hij inviel) en ikzelf het verschil maken. De heren wonnen al hun enkelspelen en er ging slechts één dubbel, tegen Drive, nipt verloren. Al schrijf ik dat verlies met plezier toe aan men lichte blessure waardoor ik niet voluit kon gaan. Onze dames hadden het moeilijker. Het niveau van de vrouwen in de reeks ligt dicht bij elkaar en redelijk veel wedstrijden gingen nipt verloren. Een beetje meer komen trainen zou zeker helpen. In het gemengd konden we ook geen 100% halen. Nathalie en ikzelf verloren 2x een beslissende wedstrijd die ons telkens de overwinning kostte.

De titel zou ons niet mogen ontglippen. Al zullen Drive en 4Ghent constant op de loer blijven liggen. Bovendien moeten we nog op verplaatsing naar beide teams.

Tornooi De Mintons

Ondertussen is het weer al een dagje of 10 geleden dat we met een bende van onze club deelnamen aan het badmintontornooi van de Mintons. Ooit één van de grotere tornooien op 13 velden. Nu gedegradeert tot een klein regionaal prutstornooi waar amper een vrouw te bespeuren was. Gelukkig was er nog die delegatie van BC Oudegem.

Minder deelnemers betekent ook minder tegenstand. Ik zal het geweten hebben. Voor het eerst dit seizoen had ik een goeie loting in het enkelspel. In de eerste ronde tegen Lode De Vos liep het toch niet van een leien dakje. Ik verloor de eerste set. Gelukkig kon ik mij daarna herpakken en won ik vlot de 2e en 3e set. In de 2e ronde nam ik het op tegen Reggy de Clercq, die, toch wel verrassend gemakkelijk, zijn eerste ronde won. Tegen Reggy ging ik razend van start en speelde ik daarna de wedstrijd vlot uit. De halve finale was een ander paar mouwen. Ik mocht, Stijn Van Herbruggen, partij geven. Stijn zijn prestaties worden steeds beter en beter. Jammer genoeg mocht ik dit aan de lijve ondervinden. Ik draaide een halve set goed mee maar daarna haalde het fysieke overwicht van Stijn het. In de 2e set liet ik het hangen en kreeg ik een pandoering. Weer met beide voetjes op de grond dus!. In de finale versloeg Stijn ook nog Anurag Barmecha.

In het dubbelspel speelde ik voor het eerst dit seizoen met Cedric. In onze poule wonnen we na een aarzelende start onze eerste wedstrijd. Tegen het duo Verdoorent en Gabriels gingen we roemloos onderuit. Ze liggen ons echt niet. In de derde wedstrijd konden we ons toch nog herpakken en wonnen we tegen het niet super gemotiveerde duo Schoonbaert-Gevers.

Totaal onbelangrijk, maar toch leuk was dat er van mijn prestatie en die van andere clubgenoten een artikel verscheen in de regionale editie van Het Laatste Nieuws.

 

00:03 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0) | Tags: badminton, mintons

01-12-08

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport

Niet de mooiste, wel de indrukwekkendste. De Bugatti Veryron is er nu ook in een super exclusieve cabrio versie. Slechts 150 stuks worden er gemaakt. Voor 1,5 miljoen euro is hij de jouwe!

881717164887_vey.jpg
8817171645185_vey.jpg
8817171651176_vey.jpg
881717164613_vey.jpg