Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

15-10-08

Oudegem 1G blijft op titelkoers

In onze derde wedstrijd van het seizoen namen we het op tegen De Mintons. Wij wonnen reeds tweemaal en de Mintons verloor reeds driemaal. Dit moest een haalbare kaart worden.

In dubbel gingen Bart en ik goed van start. We wonnen vlot tegen Frederic Deburggraeve en Sven Dejaeck. Onze dames maakten er een thriller van. Ze gaven jammer genoeg een 20-16 voorsprong in de derde set nog uit handen.

In het enkelspel kon Bart vlot winnen van Nicolaas Van Bruysel. Ikzelf nam het op tegen Frederic Deburggraeve. Ik ging vlot van start. Misschien iets te vlot want Frederic liet bij momenten goeie dingen zien. Toch kon ik vrij vlot winnen in twee sets. Isabelle bevestigde haar goeie vorm door te winnen van de sterke Angelique De Mey. Nathalie kon slechts in de tweede set een vuist maken tegen Evy Van Royen. Ze verloor echter nipt.

De gemengde wedstrijden moesten voor de overwinning zorgen. Bart en An konden het beslissende punt binnenhalen door hun gemengd nipt te winnen. Nathalie en ik wonnen, de tweede set buiten beschouwing gelaten, vlot van Sven en Veronique en brachten de eindscore zo op 6-2.

Met drie overwinningen staan we nu aan de leiding in eerste provinciale. Deze plaats willen we nu niet meer af staan. Al wordt dit met de sterke concurrentie van Gentse, maar vooral Drive, niet gemakkelijk.

00:03 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.