Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

14-10-08

Ongunstige loting op tornooi Drive

Op het tornooi van Drive kon je in de B1 reeks per gewonnen wedstrijd 20 euro winnen. De loting zat me echter niet mee. In het enkel mocht ik opnieuw aantreden tegen Geert De Baets tegen wie ik vorige week verloor. Geert won daarna ook nog het tornooi in Latem. Ik deed het nu beter en kon een set winnen tegen Geert. Exit in enkel.

In het dubbelspel speelde ik voor het eerst dit seizoen met Bart. Met hernieuwde motivatie groeit Bart stilaan weer naar zijn oude niveau. Ook in dubbel kenden we geen geluk met de loting. We speelden éen van onze beste wedstrijden in jaren maar kwamen net te kort tegen Matthias Raepsaet en alweer Geert de Baets.

Voor de gelegenheid speelde ik ook gemengd dubbel samen met de talentvolle Joke D’hondt. Onze eerste ronde konden we vlot winnen tegen Klaas De Waele en Mieke De Wolf. In de tweede ronde troffen we het eerste reekshoofd, jawel, Geert De Baets en Kim Recollecte. In de eerste set was het nog wat zoeken maar in de tweede liep alles tactisch zeer goed. Jammer genoeg maakten we op het einde van de set iets teveel  kleine foutjes.

Al bij al goed gespeeld dit weekend. Jammer genoeg had ik geen geluk met de loting en bijgevolg heb ik weinig geld verdiend.

23:59 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Vous pourriez certainement voir votre enthousiasme dans le travail que vous écrivez sur onderlegger.cinebelblogs.be. Le monde espère encore plus passionnée des écrivains comme vous qui n'ont pas peur de dire comment ils croient. Toujours suivre votre cœur.

Gepost door: мебель из сосны | 11-06-12

De commentaren zijn gesloten.