Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

08-10-08

Tornooi Latem

Op het tornooi van Latem bereikte ik zowel in het enkel als het dubbelspel de tweede ronde. Daar verloor ik telkens met zware cijfers van de latere winnaar(s).

In het enkel kon ik eerst nog winnen tegen David Hesters. Toegegeven de grote foutenlast van David hielp mij een pak vooruit. In de tweede ronde tegen Geert de Baets kon ik nog een voorsprong nemen. Ik kon echter hetzelfde niveau niet vasthouden en Geert stak een tandje bij. Dit resulteerde in een redelijk zwaar verlies. Uiteindelijk kon Geert het tornooi al bij al gemakkelijk winnen.

In het dubbel werd ik, na het afzeggen van Glenn, gekoppeld aan David Hesters. In onze eerste ronde konden we vlot winnen tegen ook al een gelegenheidsduo Klaas De Waele en Benjamin Verhellen. In de tweede ronde (of halve finale) kruistten Bjorn Van De Pas en Ruben Van Eetvelt onze weg. Onze tegenstand speelde verrassend sterk en we werden net niet van de baan geveegd.

Detailresultaten: Enkel - Dubbel

00:40 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.