Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

29-09-08

Winst op veld pluimplukkers

Afgelopen zondag namen we het op tegen Pluimplukkers 4G. Onze eerste echte test van het seizoen. In het dubbel liep het voor mezelf en Bart niet goed. We moesten de eerste set prijsgeven en in de tweede werd maar nipt gewonnen. In de derde set vonden we ons ritme terug en wonnen we eenvoudig. Onze dames ging onderuit in twee sets.

In mijn enkel tegen Erwin ging ik snel van start. Hierna sputterde mijn motor. Te traag, te onzeker en teveel fouten. De eerste set kon ik nog winnen maar de tweede ging naar Erwin. In de derde set liep het terug beter en kon ik redelijk vlot winnen. Het was mijn eerste serieuze enkel in meer dan een maand en dat was er toch wat aan te zien. De andere teamgenoten deden het goed. Isabelle won, net als Bart in drie sets. Nathalie ging nipt onderuit.

In het gemengd konden we de overwinning binnenhalen. Nathalie en ikzelf wonnen vlot de eerste set. Door tactische aanpassingen bij de tegenstand liepen we de hele tweede set achter de feiten aan. Toch konden we het laken in extremis nog naar ons toetrekken. Bart en Isabelle gingen nog onderuit maar dat deed er niet veel meer toe.

We behaalden dus een goeie 3-5 overwinning zonder schitterend te spelen. Binnen twee weken nemen we het thuis op tegen De Mintons.

23:40 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

28-09-08

Winst tegen Wetteren

Vorig weekend speelden we onze eerste thuismatch van het seizoen in de gemengde competitie. We kregen het bezoek van de kampioen uit 2e provinciale, Wetteren 2G. Er ligt een immens verschil tussen 3e liga en 2e provinciale zo bleek. Onze thuismatchen tegen Wetteren was onze eenvoudigste overwinning in jaren. Vanavond tegen pluimplukkers wacht er ons een eerste echte test. Het detail van de wedstrijd kan je hier bekijken.

16:29 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

21-09-08

Meer foto's

Meer foto's van ons huisje werden hier toegevoegd.

19:16 Gepost in Huis | Permalink | Commentaren (0)

Gemengde competitie van start

Komende maandag start de competitie voor de 1e gemengde ploeg van BC Oudegem. Een team waar ik al enige jaren in speel. De voorbije jaren balanceerden we tussen de top van 1e provinciale en de bodem van 3e liga. Vorig jaar eindigden we op een voorlaatste plaats in 3e liga waardoor we dit jaar opnieuw in 1e provinciale mogen aantreden.

En opnieuw zijn we dit jaar bij de favorieten om de titel in de wacht te slepen. Na het bekijken van de eerste resultaten mag ik zelfs zeggen dat we in staat moeten zijn om alle teams te verslaan. De grootste tegenstand komt ongetwijfeld van Pluimplukkers, Gentse en Drive. We openen de strijd tegen promovendus Wetteren, een haalbare klus, al blijft het wel opletten voor hun sterke dames.

Hoe het gesteld is met mijn vorm weet ik niet. Door onze verhuis speelde ik de laatste 3 weken slechts tweemaal. Supporters op post maandag om 20u15 in de sporthal van Oudegem.

00:28 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

Eerste foto's huis

In dit album vind je de eerste foto's van ons nieuwe huis. We wonen hier nu vier dagen en alles valt stillaan in zijn plooi. De rommel geraakt stillaan opgeruimd. Digitale tv, telefoon en draadloos internet werken weer als nooit te voren. Nu nog wachten op de afwerking van de laatste details.

In het album vind je vooral foto's van de schilderwerken. Binnenkort krijg je ook foto's van de afgewerkte kamers te zien.

00:15 Gepost in Huis | Permalink | Commentaren (0)

18-09-08

Verhuisd

Vanaf heden wonen Brenda en ikzelf niet langer aan het station van Dendermonde maar op de Gentsesteenweg in Aalst. Pics van het huis volgen spoedig.

05:45 Gepost in Huis | Permalink | Commentaren (0)

12-09-08

Nog 5 dagen

Stillaan komt D-day dichterbij. Nog 5 dagen en we trekken in onze nieuwe woonst. De woonkamer en de salon zijn op enkele kleine details volledig afgewerkt. De slaapkamer kreeg al 2 laagjes verf en ook de gang ziet er al kleurrijk uit. Ons huis is bijna klaar om bewoond te worden. Uiteraard zullen dan nog niet alle werken voltooid zijn. Zo moet de trap nog geschilderd worden, de badkamer afgewerkt en het 2e verdiep gerenoveerd. Pics 2 come!

03:15 Gepost in Huis | Permalink | Commentaren (0)

01-09-08

Huisje gekocht

De lening werd afgesloten, het resterende geld werd overgeschreven, de notariële akte werd getekend en de sleutels werden ons overhandigd. U leest het goed, vanaf vorige week vrijdag zijn Brenda en ik de trotse bezitters van een huis in Aalst.

Toch was niet alles rozengeur en maneschijn. Op onze eerste betreding kregen we dan ook geen wow gevoel. Het huis was vuil achtergelaten en er bleek nog een pak meer werk dan verwacht. Die frigo's wou je niet zien en ruiken! We waren ongetwijfeld gaan denken (dromen) dat er in een gekocht huis maar een klein beetje werk meer is. 

Afgelopen weekend startten we dan de werkzaamheden. Geen tijd voor getreuzel want op 17 september verhuizen al onze meubels. Tegen die tijd moeten onze woonkamer, salon en slaapkamer dus klaar zijn. Na drie dagen werk is de living volledig herschilderd en schoongemaakt. Enkel de kast met inbouwtoestellen moet nog worden aangepast. Op dinsdag beginnen de werkzaamheden in de salon. Plafond's verven, plezier verzekerd! Binnekort volgen de fotokens.

 

23:10 Gepost in Huis | Permalink | Commentaren (0)