Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

29-09-08

Winst op veld pluimplukkers

Afgelopen zondag namen we het op tegen Pluimplukkers 4G. Onze eerste echte test van het seizoen. In het dubbel liep het voor mezelf en Bart niet goed. We moesten de eerste set prijsgeven en in de tweede werd maar nipt gewonnen. In de derde set vonden we ons ritme terug en wonnen we eenvoudig. Onze dames ging onderuit in twee sets.

In mijn enkel tegen Erwin ging ik snel van start. Hierna sputterde mijn motor. Te traag, te onzeker en teveel fouten. De eerste set kon ik nog winnen maar de tweede ging naar Erwin. In de derde set liep het terug beter en kon ik redelijk vlot winnen. Het was mijn eerste serieuze enkel in meer dan een maand en dat was er toch wat aan te zien. De andere teamgenoten deden het goed. Isabelle won, net als Bart in drie sets. Nathalie ging nipt onderuit.

In het gemengd konden we de overwinning binnenhalen. Nathalie en ikzelf wonnen vlot de eerste set. Door tactische aanpassingen bij de tegenstand liepen we de hele tweede set achter de feiten aan. Toch konden we het laken in extremis nog naar ons toetrekken. Bart en Isabelle gingen nog onderuit maar dat deed er niet veel meer toe.

We behaalden dus een goeie 3-5 overwinning zonder schitterend te spelen. Binnen twee weken nemen we het thuis op tegen De Mintons.

23:40 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.