Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

01-09-08

Huisje gekocht

De lening werd afgesloten, het resterende geld werd overgeschreven, de notariële akte werd getekend en de sleutels werden ons overhandigd. U leest het goed, vanaf vorige week vrijdag zijn Brenda en ik de trotse bezitters van een huis in Aalst.

Toch was niet alles rozengeur en maneschijn. Op onze eerste betreding kregen we dan ook geen wow gevoel. Het huis was vuil achtergelaten en er bleek nog een pak meer werk dan verwacht. Die frigo's wou je niet zien en ruiken! We waren ongetwijfeld gaan denken (dromen) dat er in een gekocht huis maar een klein beetje werk meer is. 

Afgelopen weekend startten we dan de werkzaamheden. Geen tijd voor getreuzel want op 17 september verhuizen al onze meubels. Tegen die tijd moeten onze woonkamer, salon en slaapkamer dus klaar zijn. Na drie dagen werk is de living volledig herschilderd en schoongemaakt. Enkel de kast met inbouwtoestellen moet nog worden aangepast. Op dinsdag beginnen de werkzaamheden in de salon. Plafond's verven, plezier verzekerd! Binnekort volgen de fotokens.

 

23:10 Gepost in Huis | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.