Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

05-08-08

Morgan Freeman zwaargewond bij ongeval

9b852d6273bffbbce9c5e73a450896a3.jpg

Morgan Freeman, één van mijn favoriete acteurs is zwaargewond geraakt bij een ernstig verkeersongeluk ten noorden van het stadje Ruleville in de Amerikaanse staat Mississippi.

De 71-jarige acteur was met zijn auto van de rijbaan afgeweken en meermaals over de kop gegaan. Hij moest uit zijn wagen worden bevrijd, en werd met een helikopter naar een ziekenhuis in Memphis gebracht. Freeman heeft verschillende breuken, maar is niet in levensgevaar. Hij bleef bij bewustzijn en maakte zelfs een paar grapjes met de hulpverleners.

Freeman deelde de auto met een vrouwelijke passagier. Hoe het met haar gaat, is niet bekend.

Meer artikels (in het Engels) kan je vinden op deze link.

Ironisch genoeg bekeken Brenda en ik afgelopen zondag The Bucket List waar Freeman op het einde van de film het loodje er bij neerlegt.

Morgan Freeman kennen we vooral van zijn rollen in The Dark Knight, The Shawshank Redemption, Unforgiven, Seven en Million dollar Baby (waarvoor hij een oscar voor kreeg). Verder zag ik Freeman ook nog acteren in The Bucket List, Lucky number slevin, an unfinished life, Batman Begins, High Crimes, Along came a spider, The sum of all fears, Danny The Dog, Bruce Allmighty, Kiss the girls, Outbreak en Robin Hood.

Freeman was ook recent gestart met de opnames van "The Human Factor" waarin hij de rol van Nelson Mandela voor zijn rekening zou nemen.

08:50 Gepost in Films | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.