Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

21-05-08

Ishtar uitgeschakeld

Vol interesse (ironieleesteken) heb ik de resultaten van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival gevolgd. Wist ik veel dat Ishtar, de Belgische kandidaat, aantrad in die eerste halve finale. Het zal ook niemand verbazen dat België hierin werd uitgeschakeld. Voor Westerse landen is er in de halve finale geen doorkomen aan.  Noorwegen was het meest westerse land dat doorstootte tot de halve finale. Nu goed, het nummer van Ishtar vond ik zoiezo geweldig irritant. Ook aan de hype er rond kan ik mij mateloos ergeren. Hieronder toch nog eens het nummer. Misschien hadden we beter Betty gestuurd van wie je het nummer hieronder ook nog eens kan zien. 

01:35 Gepost in Bullshit | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.