Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

02-05-08

Verlies tegen de laatste

In de laatste wedstrijd van het seizoen nam Oudegem 1H het op tegen Herne 1H. Bart, Michaël en Cedric sloten vorige week het seizoen al af. Ze konden er tegen Herne om diverse redenen niet bij zijn. Hierdoor maakt Bjorn zijn debuut dit seizoen. Matthias werd bereid gevonden om onze ploeg te vervolledigen.

Glenn en ikzelf beten de spits af. Na een moeizame wedstrijd met veel fouten konden we toch het laken naar ons toetrekken. Bjorn en Matthias gingen ondertussen kansloos onderuit in de vierde dubbel. Hierna verloren Bjorn en ikzelf ook de tweede dubbel. Glenn en Matthias wonnen redelijk vlot in drie sets.

In de enkels was nog alles mogelijk. Ik zette eenvoudig Patrick opzij. Glenn was al in zomerstemming en verloor zwaar van Vincent. Bjorn, een heel seizoen geplaagd door blessures, miste duidelijk ritme tegen Jan en ging onderuit in twee sets. Matthias startte snel en won de eerste set tegen Kim maar in de volgende sets haalde hij niet meer hetzelfde niveau en verloor uiteindelijk in drie sets.

Ondanks deze 5-3 nederlaag eindigen we het seizoen op de derde plaats na de terechte kampioen, De klamp en de goeie tweede, Merchtem.

00:55 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.