Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

21-04-08

Oudegem 1H verlengt verblijf in derde liga

Gisteren namen we het in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen op tegen Shuttles Opwijk 1H. Mits het behalen van een puntje konden we het behoud mathematisch veilig stellen. Indien we wonnen kwamen we weer gelijk met Buggenhout, dat vrijdag won van Merchtem, op de derde plaats.

Opwijk trad aan zonder zijn sterkste speler Kris Vrijders. Een voordeel dat door ons niet echt werd uitgebuit. Bart en ikzelf wonnen wel vlot de vierde dubbels tegen twee invallers. Met Cedric won ik ook eenvoudig van Johan Vrijders en Gunther Aelbrecht. Ondertussen was er wel een einde gekomen aan de zegereeks van Michaël en Glenn. Ook Cedric en Glenn verging het niet goed. Zij verloren nipt in drie sets.

Bart kon in het enkelspel zijn dalende vormcurve niet verberger en verloor van een aanstormende C1. Net als in de heenronde konden we wel eenvoudig de overige enkelspelen winnen. Michaël deed dat tegen Gunther, Glenn won eenvoudig van Johan. Ikzelf won zeer vlot van Koen. Het verlies in de tweede set klasseren we bij de schoonheidsfoutjes.

Volgende week nemen we het op tegen de andere degradant, Herne 1H. Behalen we een punt dan zijn we zeker van de derde plaats. Het detail van de wedstrijd kan je hier bekijken. De tussenstand kan je hier zien.  

08:58 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.