Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

20-04-08

Onverhoopte winst tegen Buggenhout

Vorige week vrijdag zetten we een goede stap richting het behoud met Oudegem 1H. We versloegen Buggenhout 1H met 2-6. In de dubbels begon alles zeer goed. Cedric en ikzelf wonnen de eerste set tegen Jan Buyle en Peter Hermans. In de tweede moest Peter de strijd staken met een blessure. Michaël en Glenn wonnen na hun tradionale verlies in de eerste set van Jan de Kinder en Raf Sleebus. Ook hun volgende wedstrijd tegen Dirk Vandevoorde en Jan Buyle wonnen Michael en Glenn in drie sets. Cedric en ikzelf verloren hierna tegen Raf en Jan.

In het enkelspel mocht ik aftrappen tegen Jan De Kinder. Ik speelde een tactisch goede wedstrijd en won vrij eenvoudig. Cedric moest in zijn enkelwedstrijd tegen Raf opgeven met krampen. Michaël zorgde voor de overwinning door Dirk opzij te schuiven. Glenn legde de eindstand vast op 6-2 door Jan Buyle te kloppen.

Deze overwinning brengt ons een stap dichter bij een verlengd verblijf in derde liga. In de laatste wedstrijden tegen Opwijk en Herne moeten we de derde plaats kunnen pakken. De tussenstand in derde liga B kan je hier bekijken. 

19:15 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.