Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

08-04-08

Tornooi Amateurs

Afgelopen weekend nam ik deel aan het tornooi van Amateurs in Borgerhout. Teveel wedstrijden in een te kleine sporthal zorgde voor de nodige vertraging en voor een extreem drukke sporthal. Bovendien waren de wachttijden niet optimaal te noemen en dan druk ik mij nog zacht uit.

In het enkel had ik het niet getroffen met de loting. Ik moest het opnemen tegen het tweede reekshoofd Benoit Boursoit, nummer 6 op de B1 ranking en finalist op de LFBB kampioenschappen. Eind 2006 speelde ik op het tornooi van De Mintons al eens tegen Benoit en toen verloor ik in drie sets. Ik zag het best zitten om voor een kleine stunt te zorgen. Zo gezegd zo gedaan. De eerste set kon ik Benoit kloppen met 21-19. In de tweede kwam ik onmiddellijk enkele punten op achterstand en ik besloot dan ook de set te laten schieten. Ook in de derde set kwam ik op achterstand. Met de nodige dosis vechtlust kon ik echter terug in de wedstrijd komen. Op een bepaald moment werd het 16-16. Toen ging het licht bij mezelf echter volledig uit. Benoit speelde verstandig enkele lange rally's waardoor ik niet meer in staat was om te scoren. 21-16 was het verdikt. Jammer van het verlies maar toch hou ik een tevreden gevoel over aan de wedstrijd.

In het dubbel speelde ik samen met Glenn. Met de nodige moeite konden we onze eerste wedstrijd tegen de broers De Keninck winnen. Hierna namen we het op tegen Bruno Hardy en alweer Benoit Boursoit. De tegenstander bleek een maatje te sterk en we verloren logischerwijs in twee sets.

Binnen 4 weken speel ik in 4Ghent men laatste tornooi van het seizoen. 

19:24 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.