Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

08-04-08

Oudegem 1H - Drop Merchtem 1H

Afgelopen zondag kregen we het bezoek van Drop Merchtem 1H, de tweede in de tussenstand van 3e liga B. Door een onverklaarbare overwinning van Herne tegen Buggenhout stonden we nu op de gedeeld laatste plaats samen met Opwijk en Herne. Alle punten die we kunnen veroveren zijn bijgevolg meer dan welkom.

Voor het eerste speelden we met een licht tactische opstelling met de bedoeling minstens een gelijkspel uit de brand te slepen. Ikzelf begon samen met Cedric aan de derde dubbel tegen de broers Buckinx. We speelden een zeer goede wedstrijd en wonnen in drie sets. Bart en Glenn waren ondertussen aan het sukkelen tegen Guido en Wim. Hierna speelde ikzelf met Bart. Deze kende zijn dagje niet en we verloren kansloos tegen Jef en Wim. Het koppel Glenn en Michaël draait wel goed en dat lieten ze zien in de vierde dubbel die ze wonnen, ook al in drie sets.

In de enkels mocht Michaël voor de tweede maal op rij eerste man spelen. Hij redde het niet tegen de technisch sterke Jef Buckinx. Cedric nam het op tegen diens broer, Bart. Ook deze speelde meer dan degelijk badminton en Cedric moest het onderspit delven in twee sets. Ikzelf nam het op tegen Vital Raedemaeker. Ik stond scherp te spelen en liet Vital geen kans. Glenn kreeg zijn moter pas aan de gang in de tweede set tegen Guido. Uiteindelijk won Glenn in drie sets en sleepte hij op die manier een punt uit de brand.

Het veroverde punt geeft ons iets meer ruimte alvorens we de belangrijkste duels tegen Herne en Opwijk aanvangen. Komende vrijdag nemen we het op tegen Buggenhout. Pakken we daar een punt dan zitten we vrij safe in de degradatiestrijd. Gaan we winnen in Buggenhout dan kunnen we voluit op de derde plaats mikken. Supporters op post voor de wedstrijd en een afterparty! 

19:35 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.