Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

09-03-08

Eerste winst in Wetteren

Op het tornooi van Challenge Wetteren wonnen Cedric en ik het heren dubbel. Het was voor ons beiden onze eerste overwinning op een B1 tornooi. Onze eerste wedstrijd van de dag wonnen we vlot tegen Koen Kesteleyn en onze ploegmaat Glenn. In de tweede poulewedstrijd hadden we het niet gemakkelijk met Lode De Vos en Timothy Neetesonne. Onze foutenlast lag in deze wedstrijd iets te hoog en we verloren deze finaal met 24-22 in de derde set.

Als tweede in de poule mochten we de halve finale spelen tegen Geert de Baets en Dieter Deweert, de winnaar van de andere poule. In de eerste set moesten we onze meerdere herkennen. In de tweede set ging ons niveau omhoog en konden we een achterstand omzetten in winst. In de derde set gingen we foutloos door op ons elan en wonnen hem met 21-13. De finale was bereikt, een opsteker!

In die finale namen we het op tegen Bjorn Van Nieuwenhuyze en Harald Bossuyt. Vooral Bjorn deed ons pijn in de eerste set. Deze konden we dan ook niet winnen. Na wat tactische aanpassingen konden we de tweede set vlot winnen. De derde set was een thriller van formaat. We stonden de hele set enkele puntjes op achterstand om pas volledig op het einde op en over de tegenstand te gaan. De overwinning en het bijhorende prijzengeld waren binnen!

Eerder op de dag speelde ik ook nog enkel. Daarin moest ik mijn meerdere erkennen in Bjorn Van Nieuwenhuyze, tegen wie we ook de finale dubbel speelden. De eerste set speelde ik goed en kon ik winnend afsluiten. Hierna was het vat leeg en ik gaf de tweede set weg. In de derde ging ik nog mee tot aan de kantwisseling maar toen verdween de concentratie volledig. 

Alweer een leuk, plezant tornooi. Volgende week in Merchtem staat er alleen dubbel, samen met Glenn, op het menu. 

12:37 Gepost in Badminton | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.